Kausi paketissa – mitä odottaa?

Morot

Monella tässä kohtaa on mielessä reissut harrastusten perässä vihreämmille pinnoille tai lumisemmille kukkuloille. Vaan eipä ole nyt. Kotoilun osuus arjessa kasvaa, mutta jotain muutakin olisi keksittävä marraskuun harmauteen. Itselläni se on ollut kuntoilun aloittaminen pitkän kiireisen kesän jälkeen. Juoksu, pyörä, -ja hiihtolenkeillä saa mukavasti aivoja narikkaan, ja ajattelinpa aloittaa myös golfin harjoittelun. Sen mieltä rentouttava vaikutus nähdään, toivottavasti, vasta ensi keväänä.

Mitä golfvälinealalla tapahtuu nyt? Yleensä tässä vaiheessa on pari kuukautta hiljaista, mutta ei tunnu olevan nyt korona- aikana. Mailoja menee lähes joka päivä ja suosittuja rautojen mitoituksia tehdään tuon tuosta. Pienen hengähdystauon jälkeen alkaa myös yritysten kontaktoiminen ensi kesän logotuotteiden parissa.

Mitä odotetaan? Joka vuosi draiverien uudet mallit ovat niitä kaikkein halutuimpia, ja niin tulee olemaan nytkin. Titlesitin, PIngin , ja Callawayn uutuuksia odotetaan kieli pitkällä jo nyt, ja ensiksi mainitusta on jo demot hallussa muiden seuratessa perässä alkuvuonna 2021. Merkille pantavaa on, että tilauksia on tullut jo pelkkien puheiden ja kuvien perusteella.

Marraskuisessa arjen harmaudessa on oltava positiivisia valonpilkahduksia, joista yksi mieluisimmista on tänään alkava Masters. Sain myös isänpäivälahjaksi uuden hupparin, jota olen pitänyt joka päivä sen jälkeen.

Muista piristää itseäsi välillä. Osta vaikka uusi huppari.

 

Pete