Paikoillanne, valmiina, FORE!

Seuraavan vuoden viheriöitä odotellessa on hyvin aikaa laittaa yrityksen liikelahjat ja logotuotearsenaali kuntoon. Ensi kaudella erotut väylällä varmasti! Logopallot, -paidat, -hanskat, -lippikset, -palkintopöydät – autamme yrityksellesi sopivien logotuotteiden valinnassa.

Golfkauden ulkopuolella kivijalkakauppamme on suljettu ja palvelemme yritysasiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti sovitusti.

Aloitamme yritysmyynnin jo joulukuun alussa – mikä sen parempi aika alkaa nostattaa golfintoa? Tehdessäsi tilauksen hyvissä ajoin, hyödynnät parhaat kampanjatarjoukset ja olet valmis heti kauden koittaessa.

Ahooy Creative — valmiina golfkauteen

”Logolla varustettu golfpallo toimii näppäränä keskustelun aloittajana viheriöllä. Parasta oli, kun pallot olivat valmiina käyttöön heti keväällä – ja kun niitä oli riittävästi, swingien viedessä kauden alussa suuren osan metsään. Loppukautta kohti osumatarkkuus parani ja yhteistyökumppaneiden määrä oli kasvanut kiitettävästi.”

— Jukka Kekäläinen, CEO, Ahooy Creative

Feelback

Yrityksemme on käyttänyt Kauppatarinan logotuotepalveluita yli kymmenen vuoden ajan. Olemme saaneet hyviä vinkkejä uusista tuotteista juuri meidän liiketoimintaa ja tarpeita ajatellen. Arvostamme henkilökohtaista palvelua, ja suosittelemme Kauppatarinaa varauksetta.

— Pekka Ruuskanen, CEO, Feelback Oy

Konttinen

Kiireisessä rakennusmaailmassa arvostamme sitä että sovitut asiat ja aikataulut pitää. Kauppatarinan kohdalla perään ei ole tarvinnut soitella.

—  Jussi Konttinen,COB, Maalaus ja Saneeraus Konttinen Oy

Tilaa tai ota yhteyttä

Kysy mitä vain – me järjestämme.