Toiset kutsuvat hienosteluksi, me nautiskeluksi

Golf on laji, jossa suuret tunteet käyvät jatkuvaa vuoropuhelua oman osaamisen, kunnianhimon ja hauskanpidon kanssa. Kun oma laji on rakas, siihen heittäytyy täysillä. Tavoitteiden kasvaessa yksityiskohdista tulee merkityksellisiä – siksi niitä hiotaan viimeiseen asti.

Onnistumisten myötä kunnianhimo ja hifistelyn tarve kasvaa, olipa kyse golfin harrastamisesta saman henkisten kanssa tai pro-pelaamisesta ammattilaissarjassa. Toiset kutsuvat ilmiötä hienosteluksi, me nautiskeluksi. Kun varusteet ovat kunnossa, on itseluottamus kohdillaan, swingi kunnossa ja kesäpäivä kauneimmillaan.

Me KauppaTarinassa nautimme, kun löydämme sinulle oikeat ja sopivat välineet peliin. Teemme kauppaa kauaskantoisesti ja kestävästi, jotta voimme hioa peliä kuntoon yhdessä asiakkaidemme kanssa myös seuraavalla kaudella. Ja koska teemme tätä elääksemme, ei liene mikään salaisuus, että muutakin pitäisi jäädä kuin roskat. Raha ei kuitenkaan voi olla ainoa motivaattorimme. Meille tärkeitä arvoja ovat myös hyvä fiilis ja pitkät, kestävät asiakassuhteet.

HANTTIHOMMISTA UNELMATYÖHÖN

KauppaTarinan yrittäjä Pete Partanen aloitti golfin pelaamisen Iisalmessa vuonna 1999. Pian ravintola-alan työt toivat Peten Kuopioon ja hän liittyi jäseneksi TarinaGolfin seuraan.

Hinku viheriölle oli niin kova, että Pete paiski talvet hommia Kalatukun savustamossa, jotta saisi työskennellä golfin parissa kesät. Mielessä pyöri jatkuvasti haave vakituisesta työurasta golfin parissa. Innokas ja sosiaalinen pelaaja huomattiin TarinaGolfissa ja pyydettiin lopulta töihin ennen kuin ehti niitä edes kysyä.

Aluksi Pete palkattiin TarinaGolfiin palvelupäälliköksi vastaamaan golfvälinemyynnistä sekä caddie mastereiden esimieheksi. Kun TarinaGolfissa alkoi palveluiden ulkoistaminen vuonna 2005, aloitti Pete KauppaTarinan yrittäjänä.

Nyt, 15 vuotta myöhemmin, KauppaTarina tunnetaan henkilökohtaisesta hyvän fiiliksen palvelusta, jossa asiakkaan toiveet laitetaan onnistumaan.