Erikoisliikkeiden erikoisliike

KauppaTarina on erikoisliike kaikille golfista hullaantuneille. Koska tunnemme edustamiemme golfin huippubrändien tavarantoimittajat, pääsemme valitsemaan erikoistuotteet suoraan valmistajan valikoimasta.

Asiakkaanamme saat meiltä aina vähän enemmän. Palvelemme henkilökohtaisesti ja toimitamme tuotteita, joista ei vielä edes tiedetä laajemmin. Haluatpa hifistellä tai pelata laadukkailla välineillä, me autamme oikeiden varusteiden löytämisessä. Taustoiltamme olemme kaikki golfin ammattilaisia ja huippupelaajia, joten tiedämme golfin vaatimukset ja oikeiden välineiden merkityksen. Lisäksi kouluttaudumme ja kehitämme itseämme koko ajan.

Myymälästämme löydät golfmaailman huippumerkit sekä laadukkaat perustuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Erikoisliikkeenä tarjoamme myös henkilökohtaisesti mitoitettuja välineitä. Kun jätät haluamasi tuotteen hankinnan vastuullemme, hoidamme sen sinulle 100 % varmuudella.

Tarpeisiisi valikoidut huippumerkit

Tuotevalikoimamme koostuu maailmalla tunnetuista golfmerkeistä. Keskittymällä tiettyihin merkkeihin takaamme asiakkaillemme sopivat hinnat sekä joustavat toimitukset. Tarjoamme golfvälineitä jokaiselle pelaajaryhmälle ja joka kukkarolle. Jos et löydä haluamaasi, ota meihin yhteyttä – järjestämme melkein mitä vain tuotteita tai merkkejä laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Räätälöi mailasi ja paranna tulostasi

Mailojen Custom-Fiit palvelu yleistyy koko ajan , eikä syyttä. Kaikilla meillä on erilaiset ruumiinrakenteet, mittasuhteet, liikkuvuus sekä voimataso. Mitoittamalla mailasi juuri sinulle varmistat parhaan lopputuloksen sekä luottamuksen välineisiisi. Loppu löytyy peilistä. Käytössämme on mittalaitteet sekä valmistajien demopäivät, joilla saadaan dataa suorituksesta ja sitä kautta oikeat osat ja mitat mailoihin. Kannustamme myös harjoitteluun. Vaikka oikeanlaiset välineet tekevät pelistä nautittavampaa, vasta osaavassa ohjauksessa harjoittelu parantaa pelitaitojasi kestävästi.

Mailat

Maailman johtavilta merkeiltä löydämme mailat ihan kaikille. Ei ole hyvää tai huonoa, vain paremmin tai huonommin soveltuvia. Tiedämme kunkin merkin nyanssit ja ohjaamme valinnoissa oikeaan suuntaan.

Kengät

Golfarin tärkein varuste. Erikoisliikeenä olemme valinneet merkkien parhaat mallit valikoimaan, koska olemme huomanneet että ”hinnat alkaen”- mallit ovat usein kompromissejä laadullisesti. Sinä itse kävelet kengilläsi. Paljon. Älä siis osta mainoksen perusteella, vaan sovita ja valitse rauhassa. Ja jalat kiittää.

Pallot

Jokaiselle jotakin, kaikille löytyy oma suosikki kokemuksen kautta. Jos hävität paljon, pelaa edullisella. Taitojen karttuessa vain paras on kyllin hyvää.

Bägit

Sekä kanto, että kärrybägimalliston uutuudet koko ajan saatavissa. Vedenpitävyys on valttia.

Vaatteet

Johtavien merkkien uutuusmallistot näyttävästi esillä myymälässä, tule sovittelemaan.

Kauppatarinan tekijät

Pete Partanen

Hiihtävä ja pyöräilevä golfari. Kauppias, kova verkostoituja ja aika hyvä taskuun peruuttaja. HCP 3,8.

Jukka Koivisto

Käytöksellään valloittava maailmanmatkaaja. Luottamus, innokkuus, palvelualttius, taito. HCP 3,5

Tilaa tai ota yhteyttä

Kysy mitä vain – me järjestämme.